Kalėdinė dovana - 6 prieskonių rinkinys šventiniams, tradiciniams Šv. Kūčių, Šv. Kalėdų patiekalams gardinti.
Prieskonių rinkinį sudaro:
1."Silkei ir žuviai" 25 g
Sudedamosios dalys: džiovinti svogūnai, morkos, porai, krapų stiebai ir lapeliai, kvapieji ir juodieji pipirai, lauro lapai, garstyčių sėklos, citrinų žievelės, gvazdikėliai. Naudojimas: Tinka marinatams ruošti.
2."Antienai ir paukštienai" 25 g
Sudedamosios dalys: petražolių lapeliai, svogūnų laiškai, kepti svogūnai (rapsų aliejus, svogūnai), lauro lapai smulkinti, kmynai, džiovinti obuolių gabaliukai, spanguolės (turi cukraus). Naudojimas: Tinka visai paukštienai marinuoti, įdarams ruošti.
3."Mėsos marinavimui" 25 g
Sudedamosios dalys: čiobrelis, šalavijas, mėta, česnakas smulkintas, raudonėlis, mairūnas, gelsvės lapeliai. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukštelis. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
4."Kanapinis" 25 g
Sudedamosios dalys: kanapių sėklos lukštentos, krapai, svogūnų laiškai, juodieji pipirai grūsti. Labai tinka kūčių patiekalams, bulvėms, saltoms ... . 0,5-1 a. šaukštelis.
5."Meduoliams ir sausainiams" 20g
Sudedamosios dalys : malti gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas ceilono, imbieras, muskato riešutas. Tinka meduoliams ir kepiniams gardinti. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukšteli
6."Prieskonių mišinys karštiems gėrimams" 40 g
Sudedamosios dalys : cinamono lazdelės, gvazdikėliai, kardamonas, cukruotas imbieras, apelsino riekelės ir žievelės, razinos, spanguolės, rudasis gabalinis cukrus, pankolio sėklos, žvaigždinis anyžius. Arbata ir netik .... Naudojimas: 0,5-1 a. šaukštelis
Prieskonių rinkinys perrištas džiuto virvele, dekoruotas buksmedžio šakele.