Laiko patikrintas receptas! Sultingos, nuostabiai skanios putpelės nepaliks nė vieno abejingo. Galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba grilyje. Jums reikės: Išskleistų putpelių druskos, pipirų, aliejaus KEPIMO PADAŽUI 200 g rudojo...
SkaitytiPutpelių mėsa – tai tikras delikatesas, vertinamas dėl savo švelnaus skonio, lengvumo ir išskirtinių maistinių savybių. Ji pasižymi subtiliu aromatu ir švelnia tekstūra, todėl puikiai tinka tiek kasdieniams, tiek šventiniams patiekalams....
SkaitytiKvietimo laikas – tai žingsnis į sėkmingą renginį. Net ir pati gražiausia šventė gali sukelti keblumų, jei svečiai pakviesti per vėlai arba per anksti. Ar žinojote, kad kiekvienas renginio tipas turi...
SkaitytiPlanuojate pradėti maisto išvežiojimo paslaugą savo automobiliu? Kaip užregistruoti automobilį maisto produktų pervežimui: ką reikia žinoti?Jeigu pradedate ar jau vykdote maisto tvarkymo veiklą ir nusprendžiate, kad veiklai bus reikalingas nuosavas...
SkaitytiKvietimas – tai pirmasis šventės įspūdis. Jis sukuria nuotaiką, užsimena apie šventės stilių ir padeda svečiams pasiruošti. Nesvarbu, ar kviesite elektroniniu laišku, socialiniuose tinkluose, ar siųsite spausdintą kvietimą, kvietimas yra pirmasis...
SkaitytiNetikėtai ar iš anksto planuojant, šventės visada suteikia daug džiaugsmo – tai proga pabūti kartu, pasidžiaugti akimirkomis ir sukurti gražius prisiminimus. Tačiau norint, kad pasiruošimas nekeltų streso, verta laikytis paprasto...
SkaitytiSvečiuose apsilankiusi Jolita atsivežė paragauti net trijų rūšių šimtalapių – su obuoliais, su varške ir tradicinį su aguonomis. Kiekvienas jų pasižymi savitu skoniu, tačiau labiausiai nustebino tai, kad visi šie...
SkaitytiMaži, stilingi, fotogeniški ir be galo skanūs – bento tortai (angl. bento cakes) šiuo metu yra viena ryškiausių desertų tendencijų. Jei jų dar nematėte, tikėtina, kad neilgai trukus pamatysite –...
SkaitytiPastarieji keli mėnesiai naujiems maisto gamybos ir maitinimo verslams tapo tikru iššūkiu. Nuo 2024 m. lapkričio 1 d. pasikeitus Statybos įstatymo nuostatai, patalpų paskirtis tapo kertiniu dalyku – jei ji...
SkaitytiPlanuojant šventę, verta skirti dėmesio ne tik meniu ar muzikai, bet ir stalo dekorui. Būtent šios mažos detalės kuria jaukią atmosferą ir parodo, kad apie kiekvieną svečią pagalvota. Vardų kortelės –...
SkaitytiSveiki,aš – Greta iš „Penkį puodeliai“, maisto saugos konsultantė. Šiame puslapyje dalinsiuosi svarbiomis įžvalgomis, kurios gali padėti kiekvienam, gaminančiam maistą ir norinčiam tai daryti saugiai, atsakingai ir patikimai.Artėjant vasaros sezonui,...
SkaitytiŠventinio maisto tendencijos 2025 - nauji skoniai ir pateikimo būdai furšetuose. 2025 m. furšeto maistas tampa ne tik gurmaniškesnis, bet ir labiau apgalvotas. Žmonės renkasi kokybę, estetiką ir tvarius sprendimus. Štai...
SkaitytiKaip pradėti maisto verslą: nuo idėjos iki pirmųjų klientų. Maisto verslas – tai ne tik galimybė užsidirbti, bet ir būdas realizuoti savo kulinarinius talentus bei kurti džiaugsmą žmonėms. Tačiau nuo idėjos...
SkaitytiDžiaugiamės ir didžiuojamės - Metų apdovanojimai mūsų gamintojams! Platforma „Negaminsiu.lt“ kasdien vienija šimtus maisto mylėtojų su talentingiausiais gamintojais, o šiandien norime pagerbti tuos, kurie praeitais metais spindėjo ryškiausiai!Per pastaruosius metus matėme...
SkaitytiAr ieškote unikalių idėjų savo šventei? Negaminsiu.lt komanda atrinko tris išskirtines gurmaniškas paslaugas, kurios ne tik pradžiugins Jus ir Jūsų svečius, bet ir sukurs nepamirštamų akimirkų. 1. Iberico kumpio degustacija...
Skaityti