Kuršėnų pyragas - tai pyragų karalius.
Pyragas - vyniotinio brolis, toks pat tobulai skanus, tik lakštai patogiai ištiesti ir pertepti varškės kremu. Receptas ištobulintas, kad Jus pasiektų geriausias skonis ir vaizdas. Pyragą labai patogu patiekti ant šventinio stalo, supjaustyti norimais gabalėliais. Šiam skanėstui netgi nebūtinas specialus papuošimas, jį puikiai puošia tik cukraus pudros sluoksnis:)
Sudėtis:
Biskvitas - kiaušiniai*, cukraus pudra, kvietiniai miltai*, krakmolas.
Kremas - pusriebė varškė*, saldintas pienas su cukrumi*, sviestas*.
Papuošimas - cukraus pudra.
*- gali sukelti alergines reakcijas. Sudėtyje yra GLITIMO, PIENO pėdsakų.
Esant poreikiui, pyragas gali būti patiekiamas supjaustytas 8x4 cm gabalėliais ant padėkliukų, kas labai patogu ir puošnu iš karto patiekti ant stalo.
Pakuotė:
1. Dėžutė plastikinė.
2. Dėžutė popierinė.
3. Padėklas popierinis.
4. Padėklas plastikinis su dangčiu.
5. Maži padėkliukai 9x5 cm. Kaina 1 vnt. - 0,1 Eur.
SVARBU. Užsakant komentaruose pasirinkite:
1. Pakuotę.
2. Jeigu pageidaujate kitokio specialaus šventinio papuošimo, parašykite. Kaina 2-4 Eur.
3. Jeigu pageidaujate pyragą supjaustyti 8x4 cm gabalėliais, parašykite kiek vnt.