NUDE tortai - be cukraus masės, su itin minimalistiniu puošimu. Mėgstantiems lengvumą ir eleganciją.
Galimi skoniai:
- ŠOKOLADINIS TRAŠKUTIS - šokoladiniai biskvitai, lazdyno riešutų traškus sluoksnis, šokoladinis ir karamelinis kremas.
- KREMINĖ BRAŠKYTĖ - vanilinis biskvitas, braškinis kremas, braškių želė, keptas sūrio pyragas, kreminio sūrio kremas.
- BANANINIS - šokoladiniai biskvitai, karamelės maskarponės kremas, bananai. Drėgnas, sodraus skonio.
- SNICKERS - šokoladiniai biskvitai, maskarponės kremas su šokoladu, šokoladas, karamelinis kremas, sūdyti kepinti ž. riešutai, naminė karamelė.
- AVIETĖLĖ - vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės - maskarponės kremu su avietėmis ir karameliniu sluoksniu su lazdyno riešutais.
- KOKOSINIS - kokosinis biskbitas, traškus kokosinis sluoksnis, sūrio kremas, mangų - pasiflorų įdaras, ananasų kremas.
- MIŠKO UOGA - špinatų biskvitas, mėlynių ir aviečių grietinėlės kremai,uogų želė intarpas.
- RED VELVET - drėgni raudoni biskvitai, pertepti "Philadephija" kremu, pagardintu spanguolių įdaru.
- MEDUTIS - tradicinis medutis su grietinėlė pertepimu ir pasirenkamais priedais (želė, riešutai, aguonos ir kt.).
- BISKVITINIS MEDUTIS - meduoliniai biskvitai, pertepti grietinėlės pertepimu, namine karamele ir bananais.
- KARAMELINĖ AGUONA - aguoniniai biskvitai, morengai su riešutais, pertepti karameliniu kremu (aguoninį biskvitą galima keisti į vanilinį ar šokoladinį).
- ŠOKOLADINĖ VYŠNIA - šokoladiniai biskvitai, grietinėlė kremas, vyšnios, šokoladinis kremas.
- KAVINUKAS - vaniliniai biskvitai, pertepti kavos maskarponės kremu su j. serbentų džemu ir šokoladiniu lavos ganašu.
Galima svorio paklaida ~300 g.
SVARBU: komentare parašykite pasirinktą torto skonį, papuošimo temą. Jei pageidausite papuošimo gyvomis gėlėmis, jos kainuos atskirai. Jei turėsite, pavyzdines foto galite siųsti el. paštu, nurodytu žemiau, paspaudus mygtuką "susisiekti su gamintoju".