Biskvitinis medaus tortas "APELSININIS MEDUS" - tortas, kuriame medaus biskvitas persipina su apelsininiu citrininiu, maskarponės su karamele bei šokoladiniu - riešutiniu medaus kremais. O visų šių sluoksnių skonį labai pagardina ir apjungia baltasis morengas. Torto skonių derinys TOBULAS, išieškotas ir laiko patikrintas. Tortas saldus, sunkus, sodrus, labai tvirtas, turtingas savo skoniu ir labai sotus. Vieno mažo gabalėlio pakaks prie kavos visai dienai:) Tobulai tinka Šv. KALĖDŲ saldėsių stalui. Ir dar labai svarbus momentas - tortas pats skaniausias praėjus porai dienų po pagaminimo ir tampa vis skanesnis su kiekviena diena.
SUDĖTIS:
Medaus biskvitas: natūralus medus*, sviestas*, cukrus, kiaušiniai*, kvietiniai miltai*, druska, cinamonas, muskatas, imbieras, kepimo milteliai.
Šokoladinis-riešutinis medaus kremas: grietinėlė*, natūralus medus*, rudasis cukrus, kakavos milteliai*, sviestas*, juodasis šokoladas*, druska, vanilė, riešutai.
Karamelinis maskarponės kremas: maskarponė, karamelė, sviestas.
Apelsininis citrinų kremas: apelsinai, citrinos, cukrus, kiaušiniai*, sviestas*, kukurūzų krakmolas.
Papuošimas: sviestinis karamelinis kremas*, šokoladinis medaus kremas*, šokoladas, spanguolės, rozmarinas, apelsinų cukatai.
*- gali sukelti alergines reakcijas. Sudėtyje yra GLITIMO, PIENO, RIEŠUTŲ pėdsakų.
Papuošimas galimas pagal pageidavimą.
Svorio paklaida +-200 g.
SVARBU. Komentaruose parašyti:
1. Norimą papuošimą, jei tokio pageidaujate.
2. Po užsakymo pateikimo, esant poreikiui, aptarti detalėms susisieksiu asmeniškai.
Košmariškai saldus, vien tirštintas pienas...neįmanoma nuo saldumo valgyti