„Napoleonas“ – tortų klasika. Sotus, drėgnas ir tobulai skanus. Torto lakštai pertepti vaniliniu plikytu kremu, uogiene bei kreminio medaus su liofilizuotomis uogomis kremu. Viršus puoštas šokoladiniu medaus padažu, žaliosiomis šakelėmis, cukruotomis ir/ar liofilizuotomis uogomis. Toks sluoksniavimo ir produktų derinys tobulai atskleidžia tikrąjį dangišką Napoleono skonį.
Sudėtis:
Lakštai: kiaušiniai*, kvietiniai miltai*, grietinė*, sviestas*, pienas*.
Vanilinis plikytas kremas: pienas*, kukurūzų krakmolas, cukrus, kiaušiniai*, sviestas*, vanilė.
Uogų sluoksnis: uogos, citrinos sultys, cukrus.
Kreminio medaus sluoksnis: kreminis medus su liofilizuotomis uogomis*, grietinė*, sviestas*, cukrus, vanduo.
Šokoladinis medaus padažas: natūralus medus*, rudasis cukrus, grietinėlė*, juodasis šokoladas*, kakavos milteliai*, sviestas*, druska, vanilė.
Papuošimas: lakštų trupiniai*, šokoladinis medaus padažas*, cukruotos ir/ar liofilizuotos uogos, žaluma.
*- gali sukelti alergines reakcijas. Sudėtyje yra GLITIMO, PIENO pėdsakų.
Papuošimas galimas pagal pageidavimą. Svorio paklaida +-100-200 g.
Pertepimui galima rinktis uogienę:
1. Juodųjų serbentų.
2. Bruknių.
3. Spanguolių.
Nuo uogienės pasirinkimo priklausys ir papuošimas:)
SVARBU. Komentaruose parašyti:
1. Norimą papuošimą, jei tokio pageidaujate.
2. Uogienę, kurią renkatės. O gal norite visai be uogienės? Tuomet parašykite.
3. Po užsakymo pateikimo, esant poreikiui, aptarti detalėms susisieksiu asmeniškai.
Nuostabiai gražus ir skanus!