Torto skonį galite pasirinkti:
1. FANTA - šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu su "Fanta" gėrimu, pagardinta braškėmis/ persikais arba vaisių miksu.
2. JUODASIS MIŠKAS - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu su vyšniomis.
3. TAILANDIETIŠKAS - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės varškės kremu su bananais. Pagardinta želė ir šokolado gabaliukais.
4. ANANASINIS - šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės, mascarponės kremu su ananasais.
5. JOGURTINIS - šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės jogurto kremu su vaisiais.
6. ŠVELNI NAKTIS - šokoladiniai biskvitai, pertepti šokoladiniu kremu.
7. ŠOKOLADINIS KAVOS mascarponės sūrio - šokoladiniai biskvitai, pertepti mascarponės sūrio karamelės kremu, sulaistyti stiprios kavos sirupu.
8. APELSININIS - ŠOKOLADINIS - drėgni šokoladiniai biskvitai, pertepti šviežiai spaustų apelsinų sulčių kremu.
9. Šokoladinis JUODAI BALTA - su baltojo šokolado/mascarponės kremu bei braškėmis/vyšniomis/juodaisiais serbentais/raudonaisiais serbentais/persikais.
10. RAFAELO - šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės sviestiniu kremu su kokosais.
11. SNIKERSAS - karameliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, karameliniu kremais su sūriais kepintais riešutais.
12. OREO - šokoladiniai biskvitai, pertepti plikytu kremu, grietinėle bei Oreo sausainiukais.
13. FERRERO ROCHER - šokoladiniai biskvitai, pertepti juodojo/pieniško šokolado bei nutelos kremu.
14. MEDAUS - minkšti ploni lakšteliai, pertepti citrininiu grietinėlės kremu. Puikiai tinka su persikais.Tortų skoniai:
Tortas "Mascarponė su persikais" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu, pagardinta braškėmis (jų sezono metu) arba persikais.
Tortas "Juodasis miškas" - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu, sluoksnis šokoladinio kremo bei sluoksnis vyšnių.
Tailandietiškas tortas – šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės varškės kremu su trintais bananais. Pagardinta želė ir šokolado gabaliukais.
Ananasinis tortas - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, mascarponės kremu su ananasais.
Tortas "Braškė" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu su braškių musu.
Tortas "Citrina" - kokosiniai šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu su šviežiai spaustų citrinų kremo intarpu.
Jogurtinis tortas - švesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės jogurto kremu. Galima daryti su vaisiais.
Tortas "Švelni naktis" - šokoladiniai biskvitai, pertepti sodriu šokoladiniu kremu.
Kavos tortas - šokoladiniai biskvitai su kavos prieskoniu, pertepti mascarponės sūrio karamelės kremu, sulaistyti stiprios kavos sirupu.
Apelsininis-Šokoladinis tortas – drėgni apelsininiai šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės mascarponės kremu su šviežiai spaustų apelsinų sulčių kremo intarpu.
Tortas "Juodai balta" - šokoladiniai biskvitai, pertepti baltojo šokolado, grietinėlės-mascarponės kremu su braškėmis/ vyšniomis/ juodaisiais serbentais/ raudonaisiais serbentais/ persikais.
Tortas "Rafaelo" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-kondensuoto pieno kremu su kokosais.
Tortas "Tiramisu" - sodrus šokoladinis biskvitas, sulaistytas stipria kava, perteptas tradiciniu tiramisu kremu.
Tortas "Snikersas" - karameliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu, su karamelės bei kepintų sūrių riešutų sluoksniu.
Tortas "Oreo" - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu bei Oreo sausainiukais.
"Ferrero Rocher" tortas - šokoladiniai biskvitai, pertepti juodojo/pieniško šokolado bei nutelos kremu.
Medaus tortas - minkšti ploni lakšteliai, pertepti citrininiu grietinėlės kremu. Puikiai tinka su persikais.
SVARBU: Norimą skonį įrašykite komentaruose, pavyzdines papuošimo nuotraukas galite siųsti el. paštu, nurodytu žemiau, paspaudus mygtuką "susisiekti su gamintoju".