Jolitos šimtalapiai – skoniai, kurie nustebina
Rugpjūčio 12, 2025

Svečiuose apsilankiusi Jolita atsivežė paragauti net trijų rūšių šimtalapių – su obuoliais, su varške ir tradicinį su aguonomis. Kiekvienas jų pasižymi savitu skoniu, tačiau labiausiai nustebino tai, kad visi šie gardėsiai – ne per saldūs. Na, bent jau mums taip pasirodė :)Tai tikras atradimas tiems, kurie ieško subtilesnio skonio desertų, neužgožiamų pertekliniu cukraus kiekiu.
Kiekvienas gali pasirinkti labiausiai mėgstamą skonį – gaivų ir lengvą obuolių, švelnų varškės ar klasikinį aguonų. Be to, Jolitos šimtalapiai išsiskiria ne tik skoniu, bet ir dydžiu. Ypač patrauklūs – mažieji, vos 1 kg sveriantys šimtalapiai, puikiai tinkantys kaip išskirtinė, jauki dovana Kalėdoms ar kitoms šventėms. O norintiems išragauti visų skonių, Jolita siūlo iškepti nuo 3 kg sveriantį net 3 skonių viename šimtalapį. Šeimos šventėms - tai vienas populiariausių pasirinkimų.
Jolitos šimtalapiai – tai tradicijos ir subtilaus skonio derinys, galintis papuošti bet kurią šventinę stalą.
Linkėjimai nuo Negaminsiu.lt ragautojų!