Išskirtinio skonio Napoleonai.
Populiariausi skoniai:
TRADICINIS kondensuoto pieno Napoleonas.
KAVOS - tirpios kavos ne mažiau kaip 5 procentai.
PISTACIJŲ - riešutų ne mažiau kaip 10 procentų.
ŠOKOLADINIS - kakavos miltelių kiekis ne mažiau kaip 5 procentai + pieninis šokoladas 32%.
RAFAELO – kokoso drožlių kiekis ne mažiau kaip 10 procentų.
SPANGUOLIŲ - uogų kiekis ne mažiau kaip 30 procentų;
JUODŲJŲ SERBENTŲ - uogų kiekis ne mažiau kaip 30 procentų;
SU SPANGUOLĖMIS IR SŪRIU "Džiugas" - uogų kiekis 20 procentų, sūrio kiekis - 10 procentų.
GURMANAMS - Napoleonas su sūdyta namine karamele - naminės karamelės ne mažiau kaip 15 procentų.
GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ Napoleonas.
Sudėtis: Napoleono kremas - sviestinis kondensuoto pieno kremas. Sudedamosios dalys: sviestas, kondensuotas pienas. Gali būti pieno produktų ir riešutų pėdsakų. Tešlos sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, sviestas, alus.
Laikymo sąlygos 0+6℃ temperatūroje, tinkama vartoti 24 valandos po pagaminimo. Vengti tiesioginių saulės spindulių.
Tortų papuošimuose gali būti naudojamos nevalgomos dalys - mediniai, plastikiniai pagaliukai, skaičių smeigtukai ir t.t.
SVARBU: komentare nurodykite pageidaujamo torto skonį.
Išskirtinio skonio
Ne pirmas kartas skanaujant šiuos tortukus,ir dar nei karto nenuvylė:)Labai skanu-rekomenduoju🥰