Prancūziškas musinis tortas.
Galimi musinių tortų skoniai:
- VYŠNIA - TONKA - šokoladinis biskvitas Pan de Žen, vyšnių kompote, traškūs crispi kamuoliukai ir balto šokolado musas su pupele Tonka.
- GERVUOGĖ - MASKARPONĖ - Emmanuel biskvitas su gervuogėmis, gervuogių kuli, supreme iš juodo šokolado ir gervuogių ir mascarponės musas su Darjeeling arbata.
- MANGO - PASIFLORAS – pieniškas šokoladas, šokoladinis šifoninis biskvitas, šokoladinis cremiux su pasiflora, musas su pasiflora ir mango.
- BEILIS - biskvitas Dakuaz su lazdynų riešutais, štroizelis su lazdynų riešutais, šokoladinis ganašas su Beilio likeriu,
karamelė, musas su Beilio likeriu.
- PERSIKAI - AVIETĖS - Džokonda biskvitas, traškus sluoksnis, aviečių želė, namelaka su citrina ir persikų musas.
Torto svoris, priklausomai nuo papuošimo, gali būti 1,5 - 1, 7 kg
SVARBU: komentare parašykite torto skonį, spalvą, metus ir koks papuošimas, jei reikalinga.