Galimi torto skoniai:
1. SNICKERS – karamelinis biskvitas, sviestinis - karamelinis kremas su sūdytais žemės riešutais, vanilinė grietinėlė, pieniško šokolado sluoksnis.
2. ŠVENTINIS – baltas biskvitas su pistacijų riešutais, grietinėlės - maskarponės sūrio kremas, pistacijų riešutų pasta, aviečių konfi, pistacijų skonio šokoladinis glaistas.
3. NAPOLEONAS – sluoksniuotos tešlos pusgaminis, perteptas sviestiniu plikytu kremu. Galima įdėti trintų spanguolių.
4. ŠOKOLADINIS – šokoladinis biskvitas, perteptas kiaušininiu - sviestiniu kremu su kakava, sušlakstytas brendžiu.
5. ADVOKATAS – baltas biskvitas, grietinėlė, kiaušinių likerio skonio įdaras.
6. KARAMELINIS – baltas - rudas biskvitai, grietinėlė, karamelinis įdaras.
7. BRAŠKĖ PATALUOSE – baltas biskvitas, grietinėlės - varškės - maskarponės sūrio kremas, trintos braškės, žėlė gabaliukai.
8. RIO – baltas ir šokoladinis biskvitai, pertepti mangų ir juodųjų serbentų skonio grietinėle.
9. MIŠKO MĖLYNĖ – špinatų biskvitas (žalia spalva), grietinėlės - maskarponės sūrio kremas su trintomis mėlynėmis.
10. GURMANAMS - špinatų biskvitas (žalia spalva),grietinėlės - maskarponės sūrio kremas su trintomis braškėmis.
11. GAIVA – baltas biskvitas, grietinėlės - graikiško jogurto kremas. Užsakant galima įdėti vaisių.
12. MEDUTIS – medaus biskvito lakštai pertepti citrinų skonio grietinės kremu. BE ŽELATINOS!
13. EGZOTIKA – baltyminis - riešutinis pusgaminis, perteptas kiaušininiu - sviestiniu kremu, SU RAZINOMIS. Kietesnis, ne biskvitinis.
Rekomenduojama ~120g/1 asm.
SVARBU: komentare įrašykite pasirinkto skonio numerį bei aprašykite pageidaujamą papuošimą.
Pavyzdines torto nuotraukas galite siųsti el. paštu, nurodytu žemiau, paspaudus mygtuką "susisiekti su gamintoju".