Šokoladiniai tortai gali būti įvairių skonių.
Populiariausi šokoladinių skonių deriniai:
JUODASIS MIŠKAS
šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu su vyšniomis.
ŠOKOLADINIS KAVOS
mascarponės sūrio - šokoladiniai biskvitai, pertepti mascarponės sūrio karamelės kremu, sulaistyti stiprios kavos sirupu.
APELSININIS - ŠOKOLADINIS
drėgni šokoladiniai biskvitai, pertepti šviežiai spaustų apelsinų sulčių kremu.
SNIKERSAS
karameliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, karameliniu kremais su sūriais kepintais riešutais.
OREO
šokoladiniai biskvitai, pertepti plikytu kremu, grietinėle bei Oreo sausainiukais.
FERRERO ROCHER
šokoladiniai biskvitai, pertepti juodojo/pieniško šokolado bei nutelos kremu.
SVARBU: komentare parašykite pasirinktą skonį ir aprašykite dekorą, jei pageidaujate kitokio nei foto.